27 dec. 2009

Lite ilandsproblem,någon?

åh.. det här är säkert ingen som har nytta av att veta,men jag måste dela mitt lilla ilandsproblem..
Imorse när jag klev upp och såg mig själv i spegeln, så höll jag på att svimma.. mitt annars så lena, och "prickfria" ansikte var fullt i knottror och rödflammig.. och går nästan inte att sminka över.
Tror jag vet vad som är boven i dramat.. Kan ju vara en veckas *Flitigt* ätandes och drickande av socker och alkohol,som jag annars inte brukar äta så mkt av i vanlkiga fall, men måste ha chockat kroppen rejält med tanke på det här utslagen..

Försöker komma på om det är någon ny kräm jag provat, eller om d möjligtvis kan vara att jag igår for in till stan, efter att ha legat inne i en vecka?, någon som kan något om detta??

åh, hemska tanke om dom sitter kvar länge.. nu är jag däremot helt förskräckt av tanken på godis och socker,och oren hy.. blir väl en typ av detox fram tills utslagen försvinner, för att rena kroppen altså..

uppdatering: Okej..fick nyss höra av mamma att d kan vara utav alla apelsiner jag ätit under de senaste veckorna, jag var allergisk mot dem när jag var liten. och att det kan ha återkommit nu vore inte helt osannolikt eftersom jag ätit typ 4 stycken varje dag eller så....vore så typiskt om jag var allergisk mot apelsiner eftersom det är bland mina absoluta favoritfrukter..


1 kommentar:

  1. haha. hoppas det inte är apelsinerna då som gett utslagen utan kanske bara kroppens sätt att hämnas lite på dig för denna veckas frosseri ;) ;)

    SvaraRadera